Leikkien

ideoita

toteutukseen

ideoita

toteutukseen

Leikkien

Leikkipäivän 100 leikkiä

MLL:n Leikkipäivä kutsuu aikuisia ja lapsia viettämään kiireetöntä aikaa yhdessä leikkien. Teemapäivä edistää leikkiä monin tavoin, kuten jakaa monipuolista leikkitietoutta, kerää leikkiperinnetietoa ja kannustaa ihmisiä heittäytymään leikin vietäväksi. Osana Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa on koottu sata suosittua leikkiä.

Leikkipankki

 

Terhokerhot

Terhokerhoissa lapset ja eläkeläiset viettävät kiireetöntä aikaa yhdessä leikkien. Terhokerhojen taustalla oli Suomen Kulttuurirahaston käynnistämä ja rahoittama kolmevuotinen (2014–2016) hanke, jonka toteutuksesta vastasivat Mannerheimin lastensuojeluliitto ja Punainen Risti.

Terhokerhot

Mummila

Pienperheyhdistyksen Mummila on kolmen polven kohtaamispaikka, joka tarjoaa toimintaa lapsille, lapsiperheille ja isovanhemmille. Mummila kouluttaa vapaaehtoisia kummi-isovanhemmiksi yhden vanhemman perheiden lapsille. Kummi-isovanhemmat toimivat kummimummina tai -vaarina yhdelle tai useammalle lapselle. Mummila järjestää myös perinnejuhlia, leikkituokioita sekä retkiä isovanhemmille ja lapsille.

Mummila